logo privatboligen punch

Nyeste nummer
af bladet privatboligen
kan du hente her.

2019forside okt

Oktober 2019

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Nyhedsbrev

El-delebilen giver mig frihed

Moderne familiefar – el-delebilen giver mig frihed

Som familiefar på deltid for to piger, som skal transporteres mellem to hjem og fritidsaktiviteter, oplever Paul Anthony O’Brien, at det kan give udfordringer i det daglige. Det har en el-delebil sat en stopper for.


Paul har boet i Egevangen i udkanten af Aarhus i 5 år, har græske aner og kommer oprindeligt fra England. Siden el-delebilerne blev indført i hans boligkompleks i udkanten af Aarhus, har han været flittig bruger af delebilsordningen.
Ifølge Paul selv giver el-delebilerne mere tid i hverdagen og holder transportudgifterne nede.
”Når man har børn i den alder, er der altid en fødselsdag, de skal til eller lignende. Selvom jeg har nogle rigtig gode naboer og genboer, så er det ikke rart at spørge, om jeg kan låne bil hele tiden. Nu ved jeg, at jeg ved at trykke på en knap på telefonen kan hente og bringe. Det er simpelthen så rart, og det er i virkeligheden ligesom at have min egen bil.”
Den øgede mobilitet giver mere tid i hverdagen. Før i tiden foregik turen frem og tilbage, når pigerne skulle hentes hos deres mor i Stilling, med offentlig transport. I stedet for at være hjemme kl. 18.00–18.30 er de nu hjemme kl. 16.00, hvilket giver mere tid til at grille, slappe af eller gøre lige, hvad de har lyst til, fortæller Paul. Samtidig giver det mindre planlægning i hverdagen.

Større frihed i hverdagen
Det er ikke kun Paul, der nyder godt af at have en bil til rådighed i hverdagen. Pauls døtre synes også, det er dejligt at slippe for de mange ture i bus, og samtidig kan Pauls familie mærke, hvordan bilen gør en forskel i hverdagen:
”Familien synes, det er fedt, at jeg har fået delebil. De kan mærke på mig, hvor meget frihed det har givet mig. Jeg skal ikke tænke på vægtafgift, jeg skal ikke tænke på brændstof, jeg skal ikke tænke på forsikring. Ingenting. Det er perfekt til mit behov.”
Med TADAA! betaler man kun for den tid, som man bruger bilen – og der er fri km og opladning i hele landet. Paul skal altså ikke tænke på uforudsete udgifter til reparationer, vedligehold, service eller andet – alt er inkluderet.

“Jeg er overrasket over, hvor godt bilerne kører. Bilerne kan trække, så når du giver den gas, så sætter de i gang – der er ikke noget pjat med dem,” fortæller Paul og fortsætter: ”Ud over at det er godt for miljøet, så tænker jeg faktisk ikke over, at det er en elbil”.

Delebiler på strøm
Ligesom så mange andre havde Paul ikke den store erfaring med elbiler og var derfor spændt på, hvordan bilerne kørte. Nu har Paul haft mere end 200 bookinger i bilen og er glædeligt overrasket over den lille, men robuste Renault Zoe.

Vælg Leverandører

antennemesteren

BannerDG180x520A

FF banner


 

Bjornstad right

Gem

Gem