logo privatboligen punch

Nyeste nummer
af bladet privatboligen
kan du hente her.

2019forside okt

Oktober 2019

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Nyhedsbrev

Smukke og stilfulde indgangspartier

Smukke og stilfulde indgangspartier til Boligforeninger, Fredede bygninger og erhverv

Af Christian Lütken, WeSecure

Indgangspartierne er opdelt i 4 kategorier, og fåes alle med en lang række af låsemuligheder, adgangskontrol/ systemer, samt forskellige typer glas, inkl. hærdet lamineret Sikkerhedsglas, Lyd-isoleret, Thermo-isoleret, etc.


Specielt sikrede indgangspartier er et godt valg til boligforeninger i udsatte områder med hærværk og kriminalitet. Indgangspartierne er forstærkede, så glasset i ruderne ikke knuses ved slag og spark. Karme og dørblade er i stål, så de ikke kan sparkes eller brækkes op. Karm og dørblad er “overfalset”, med dobbelte tætningslister, så døren er fuldstændig lydtæt, og der skabes ro og stilhed i opgangen. Der kan vælges forskellige typer låse m. chip/ kode/ brik-system, uden fysisk nøgle, så hærværk mod låse-cylinder undgåes, og hermed fordyrende omkostninger minimeres. Det er et velkendt problem, der kommes ting i cylindrene, så en nøgle ikke kan isættes. Dette bevirker indgangsdøren til opgangen ofte står åben, da beboerne ikke kan låse sig ind. Det er en dyr affære at skulle tilkalde en låsesmed, hver gang problemet opstår.

Indbrudssikre vinduer og terrassedøre
Der findes også indbrudssikre vinduer og terrassedøre til lejligheder og erhverv, beliggende i stueplan. Karmene er opbygget i thermo-isolerede stålprofiler, der males og lakeres i valgfri farve efter kundens ønsker. Glasset er thermo-isoleret, lyd-isoleret, hærdet lamineret sikkerhedsglas. Låsen i vinduet er af “fler-punkts typen”, dvs. karm og ramme låser sammen på flere steder, og kan derved ikke brydes op.
Vinduerne aflåses effektivt med nøgle indefra, så hvis tyven kommer ind ad en almindelig entrédør i træ, kan han ikke stikke af ud ad vinduet.
1.) - Indgangsparti opbygget i aluminium og glas: Benyttes ofte til nyere byggerier og boligforeninger.
2.) - Indgangsparti opbygget i stål og glas: Benyttes ofte til nyere byggerier og boligforeninger.
3.) - Indgangsparti opbygget i stål og glas, beklædt med træ: Nyere og ældre byggerier, hvor behov, krav, harmoni og æstetik skal passes ind i foreningens byggestil.
4.) - Indgangsparti m. buet overparti, opbygget i stål, beklædt med træ-fyldninger og lister, med og uden glas-felter, m. og uden smedejerns design foran glasrude. Ældre bygninger, Fredede bygninger, hvor bygningens stil bevares, og et afgørende krav ved renovering.

Effektiv sikring mod Brand og Indbrud
En sikkerhedsdør af stål, holder effektivt tyve, lyde og lugte ude. Samtidig er den en sikkerheds-foranstaltning mod, at brand kan brede sig mellem lejlighederne i en etageejendom. Et indbrud er naturligvis ikke noget, nogen af os ønsker, og mange kommer heldigvis aldrig til at opleve, at komme hjem til en gennemrodet bolig. Men tanken om det, kan være slem nok i sig selv. Efter en indbrudsbølge i nabolaget, kan man ikke lade være med at spekulere på, hvordan man selv sikrer sig bedst muligt, så tyven går uden om.

Stilfuld sikkerhed
Står du over for at skulle udskifte døre i din lejlighed, boligforening, villa, eller erhverv, er det derfor en god idé at vælge en dør, der ikke lader nogen uønskede personer trænge ind. Det er muligt at få fremstillet en dør, med nøjagtigt samme udtryk, som den originale dør i lejligheden. Mange etagebyggerier er opført fra 1874 og frem til i dag. Ofte vil det være fornuftigt at udskifte dørene. Der kan dog være rigtig mange forskellige krav og regler for, hvordan dørene skal se ud, så bygningen stadig bevarer sin karakter efter en udskiftning af entrédørene. En sikkerhedsdør kan fremstilles, så den ligner den oprindelige dør, produceret efter nye standarder.

Der er mange forskellige muligheder
Enkelt – eller dobbeltgående opgangsdøre med fyldninger i egetræ. eller det kan være en helt simpel glat hvid dør. Karm og dørblad er opbygget i stål, isoleret med rockwool: Brand, lyd, thermisk isolering. Dørbladet er beklædt med træ: Lyd, isolering, design.
Dørspion med 2000 vidvinkel. Låsen er en fler-punktslås. Det betyder én hovedlås, der låser i top, bund og front. System som pengeskab.
Der er nokker bagerst i dørbladet, der låser ind i stålkarmen, når døren lukkes. Boresikring for cylinder og låsekasse. Sikkerhedscylinder + nøgler.

Brandsikker dør
Vores sikkerhedsdøre er opbygget i stål og beklædt med træfinér eller MDF-plader, der males i den ønskede kulør. Ved at beklæde ståldøren med træ, kan man give dørene de detaljer, som giver dem det originale særpræg. Alle døre bliver produceret i EU, primært Italien, og efter standardiserede lovkrav. Vores ståldøre bliver monteret med en stålkarm, som man ikke kan komme igennem, kun hvis man ikke bliver lukket ind. Derudover er dørene også brandsikre, hvilket forhindrer en brand i at kunne brede sig fra en lejlighed, og videre til andre lejligheder. Med en sikkerhedsdør, vil kunden udover at blive sikret mod indbrud og brand, omgående kunne mærke en konkret forbedring i lydtæthed, og uønskede madlugte ude fra opgangen. Dette skyldes, at dørene er overfalsede hvorfor dørblad og karm lukker helt tæt på 2 flader, med dobbelte tætningslister. Indbrudstyve ved godt, eller finder hurtigt ud af, det er umuligt at komme ind af en ståldør med fler-punkts lås. Når man bor tæt i etagebyggeri, er det praktisk at have en lydtæt dør, der holder lyde og lugte ude. En sikkerhedsdør er samtidig også en Branddør. Vores Sikkerhedsdøre fremstilles efter kundens ønsker, det er muligt at lave forskellige design udvendig og indvendig.

Vælg Leverandører

antennemesteren

BannerDG180x520A

FF banner


 

Bjornstad right

Gem

Gem